2.11.15

До Дня народження ліцею


«У серце увійде лиш те, що йде від серця». Жан-Жак Руссо.

Все світле й вічне, чисте й тепле в вчительському житті – від дітей. А особливо тих, хто має власну неповторність, творчі здібності. Тому саме такими випускниками пишається наш ліцей. Це ті працею, думками і досягненнями яких сьогодні твориться престиж нашого закладу.



  Життя людини багате та різноманітне. Воно сповнене несподіванок, радощів та хвилювань. Дуже часто в житті ми стоїмо перед вибором. Лише час може розставити все по місцях: правильний чи неправильний вибір ми зробили.
Проторєва Ганна - вчитель з художньої гімнастики
Лавренюк Олена - вчиттель з плавання
Але,  як показує досвід, один із найважливіших виборів длякожної людини – є  вибір її професії. Професії бувають різними. Але як серед усіх обрати саме ту, яка буде тебе піднімати кожного ранку, спонукати та надихати – ось що важливо.
Саме таку професію обрали наші випускники. Це професія – тренера. Скільки сил, турботи віддають вони своїм вихованцям?! Тому що в дитинстві, займаючись спортом, були закохані у своїх наставників. Обожнювали їх, прагнули бути на них схожими.
 
Телюк Ольга - вчитель з лижних гонок
Дугіна Тетяна - вчитель з легкої атлетики
Дитячі мрії мають хорошу рису – збуватися. І вони збулися для:Балясникова Владислава, Балясникова Віталія, Лавренюк Олени, Дугіної Тетяни, Андрухової  Альони, Федюк Еліни, Телюк Ольги, Проторєвої Ганни, Пляшечук  Катерини, Моторної  Ольги, Абдуліної Лесі. Це методисти зі спортивної роботи, вчителі з видів спорту, соціальний педагог.

Федюк Еліна методист зі спорту
Андрухова Альона
Всі вони є випускниками нашого ліцею. Ми горді за те, що зуміли допомогти  їм обрати свою професію. Ми вдячні їм за їх любов до педагогічної праці.